Kdy využít montáž nábytku od profesionálů


Seniorský byt – lidé v seniorském věku, kteří se rozhodují o tom, že se zbaví starého poškozeného nábytku, mají možnost požádat stěhovací firmu o výpomoc. Stěhováci odvezou starý nábytek na sběrný dvůr a pomohou sestavit nově zakoupený nábytek, který přepravní společnost přiveze na danou adresu v kartonových krabicích. Senioři si tím ušetří spoustu starostí a usnadní situaci, stěhováci tyto práce provádí běžně, ostatně na montáže nábytku v Praze jsou vyčleněni specialisté, kteří jsou šikovnými a zkušenými řemeslníky.

nábytek v kuchyni

Žena samoživitelka – ženy, které se ocitnou jako svobodné matky na mateřské dovolené, nemají tolik času sestavovat nábytek. Mnohdy to ani nedovedou a jsou při pohledu na návod k montáži bezradné. Tyto práce přece jen vyžadují jistou zručnost a právě zmiňované zkušenosti, některé díly lze snadno při montáži nevratně poškodit nebo je zaměnit mezi sebou. Pro ženy s dětmi jsou stěhováci vyslovenou spásou, a je-li vhodná příležitost, mohou se v bytě postarat i o další práce, jako jsou montáže garnýží, svítidel, polic, stínící techniky a bytových doplňků.

kuchyňská linka

Klavírista – také obdivujete podmanivou skladbu od Gazeba s názvem „I Like Chopin“, kde se odehrává působivý klavírní part? Hra na klavír vyžaduje přesné pohyby rukou, dokonalý prstoklad a obrovský cit. Klavírista musí mít své ruce perfektně sehrané a budete-li jej nutit k tomu, aby si sestavil kompletní nábytkovou sestavu do ložnice, může to dopadnout tak, že bude několik týdnů v „pracovní neschopnosti“, což je pro klavíristy docela průšvih. Namožení svalů a záněty šlach, otlaky a odřeniny zkrátka vyřadí hráče na klavír z provozu.

Každý není kutil – tímto jen chceme naznačit, že každý není šikovný řemeslník, nemá vybavenou domácí dílnu a nemá ani chuť, náladu, fyzickou sílu a výdrž pouštět se do takových pracovních činností.